Woodstock Vloeren isoleert kruipruimte met schuimbeton in oude huizen

Problemen met optrekkend vocht en kou uit de kruipruimte?

Bij veel woningen is optrekkend vocht soms erg vervelend en een probleem. Het heeft geen oorzaak en u ziet het niet waar het vandaan komt? maar na verloop van tijd kan het hout van de oude houten vloer en zelfs woning volledig aantasten. Bij optrekkend vocht werken muren soms als een spons zogenoemde “capillaire werking”. Ze zijn poreus en zuigen vocht omhoog.

Optrekkend vocht kruipruimte in oude huizen

Bij oudere woningen zonder moderne fundering en zonder moderne vloerisolatie met goede ventilatie is de kans op optrekkend vocht het grootste probleem. Beton en steen is poreus en worden na verloop van tijd nog meer poreus, waardoor ze water opzuigen. Het vocht zoekt zich letterlijk zijn eigen weg en wel een weg naar droge warme stukken van de muur, zoals een suikerklontje koffie opzuigt. Huizen die gebouwd zijn zonder spouwmuren hebben meet en vaker te maken met optrekkend vocht. Dit zijn meestal woningen die voor 1900 gebouwd zijn. Schuimbeton in de schuimbetonvloer zorgt dat dat niet gebeurt.

Woodstock Vloeren isoleert kruipruimte met schuimbeton in oude huizen

Schuimbeton wordt al veelvuldig gebruikt als isolatiemateriaal voor kruipruimtes. Het is een efficiënte en effectieve manier om de isolatie van de kruipruimte te verbeteren. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het isoleren van hun kruipruimte met schuimbeton. Het gebruik van schuimbeton als isolatiemateriaal heeft verschillende voordelen. Ten eerste zorgt het voor een betere warmte-isolatie, waardoor er minder warmteverlies optreedt en de energiekosten worden verlaagd. Daarnaast biedt schuimbeton ook een goede geluidsisolatie, wat vooral in woningen met meerdere verdiepingen erg belangrijk kan zijn. Woodstock Vloeren is een specialist op het gebied van kruipruimte isolatie met schuimbeton. Met ons expertise en ervaring kunnen zij ervoor zorgen dat uw kruipruimte optimaal geïsoleerd wordt, wat resulteert in een comfortabeler en energiezuiniger huis. Verbeter de energie-efficiëntie van je woning en verhoog het comfort met onze hoogwaardige isolatieoplossingen. Ontdek hoe wij jouw huis kunnen transformeren en profiteer van een duurzame investering voor de lange termijn. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!  Kortom, het gebruik van schuimbeton als isolatiemateriaal voor kruipruimtes biedt vele voordelen. Als u op zoek bent naar professionele hulp bij het isoleren van uw kruipruimte, dan kunt u vertrouwen op Woodstock Vloeren om dit voor u te realiseren.  

Categories:

Tags:

Comments are closed